Ads Top

PİNTEREST, YAKINLAŞTIRMA ÖZELLİĞİ

Artık Pinterst'te Pimlerde Yakınlaştırma Yapabilirsiniz.


Pinterest


Pinterest, görüntüleri ve GIF'lerin bulunun ayrıntıları yakından incelemek için 175 milyon kullanıcısının artık herhangi bir pimi yakınlaştırabileceğini açıkladı.

Pinterest pim


Akıllı telefon ekranlarındaki fotoğrafların detaylarını görmek zor olduğundan böyle bir özelliğin eklenmesini şaşırtıcı bulmuyoruz. Tutma yakınlaştırma özelliği şimdi IOS'da kullanıma sunulacak.

Pinterest'in bu özelliği, populer bir görüntü paylaşım ağı olan instagram'dan bir yıl sonra geliyor. Pinterest, bunun en çok talep edilen özelliklerinden biri olduğunu söyledi.

Pinterest, kullanıcıların 2015 yılına gelindiğinde Pins,in içinde görsel olarak benzer şeyleri bumalarını sağlayan bir araç sunduktan sonra arama çalışmalarını iki katına çıkardı. Lens'i geçen Haziran ayında kullanıcıların mobil kamera ile fotoğraf çekmesine izin verdiler. Şirket, son zamanlarda Lens'i ABD'deki herkese açtı.

Pinterest yakınlaştırma


Geçen yıl Pinterest, şirketin mühendislik çalışmalarını yönetmek için Google'ın eski görüntü arama sorumlusu Li Fan ile anlaştı.

Pinterest, görsel araştırmaların yıllık bazda yüzde 60 arttığını ve imaj tabanlı akıllı yazılımların geliştirılmesine yatırım yapmaya devam edeceğini söyledi. Şirket, kullanıcıların gerçek zamanlı nesne algılamasını entegre etme yolları üzerinde çalıştıklarını ve böylece kullanıcılar bir ögeyi yakınlaştırdıklarında görsel bir arama başlatabileceğini de ekledi.


Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.